Seuraa sydäntäsi

Ensinnäkin, pahoittelut siitä, että tämä kirjoitus on hyvinkin todennäköisesti täynnä minä, minun, minua, minusta ja muuta minuttelu-puhetta. Se, mitä haluan kertoa, on todella vaikeaa kirjoittaa muussa muodossa ellen ryhdy puhuttelemaan itseäni kolmannessa persoonassa. Koittakaa siis kestää, rakkaat, kärsivälliset lukijani 🙂

Edellisestä postauksestani on jo pari viikkoa. Tuntuu hassulta, kuinka paljon elämässä on tapahtunut tässä välissä ja kuinka paljon olen itsestäni ymmärtänyt. Kaksi viikkoa tuntuu kuukausilta ennemmin kuin 14 päivältä. Osa teistä tietääkin jo, että hiljaiseloni johtuu suurimmaksi osaksi siitä, että viime viikon lauantai laittoi ajatukseni mullin mallin. Mitä siis olen oivaltanut ja minne sydämeni vie? Siitä puhutaan tänään.

Viime viikon sunnuntaina kello 10 teidän piti päästä lukemaan kirjoitustani minimalistin joululahjaideoista. Kuten olen jo Instagramissa kertonut, vedin kirjoituksen pois eetteristä viime hetkellä, koska se ei tuntunut oikealta. Mieleni sanoi, että juujuu, tämähän on hyvä, samalla kun sydämeni ihmetteli, että kuunnellaanko sitä tässä ollenkaan. Tässä vaiheessa joku ihmettelee ehkä, tarvitseeko kaiken tuntua aina ihan absoluuttisen oikealta? Minulle tarvitsee, ehdottomasti. Viime viikon lauantai-ilta vahvisti sen peruuttamattomasti.

IMG_1506

Vietin rauhallista iltaa mieheni kanssa katsoen Tony Robbinsin dokumenttia Netflixistä. Dokumentti ‘I am not your Guru’ kertoo Tony Robbinsin Date with Destiny -kiertueesta, jonka tarkoituksena on löytää ihmisiä löytämään oma sisäinen motivaattorinsa. Istuessani siinä sohvalla mieheni kainalossa, tv:tä tuijottaen ja vuorotellen itkien ja nauraen hallitsemattomasti, jotain loksahti paikalleen. Oikeastaan tajusin asian, joka miehelleni, ja tavallaan minullekin on aina ollut täysin selvä. Välitän ihmisistä siinä skaalassa, että ns. pinnallisten tai jokapäiväisten asioiden kirjoittaminen ei tunnu hyvältä. En ole oikea ihminen pitämään tavanomaista lifestyle-blogia tai neuvomaan minimalisteja joululahja-asioissa, saati kirjoittamaan vaatekaapin värivalinnoista. Siinä ei sinänsä ole mitään vikaa, se ei vaan ole minä.

Olen aina ollut erilainen kuin muut ympärilläni. En sovi mihinkään ’normaaliin’ muottiin enkä sen koommin toivokaan sopivani. Olen sydämeni pohjasta auttaja. Haluan auttaa ja muuttaa maailmaa – haluan tuntea, että olen jättänyt jälkeni tähän universumiin ja että se jälki on onnellisuutta. En ole uusi Tony Robbins, enkä haluakaan olla. Olen rehellisesti minä, vaikka koenkin, että monella minua fiksummalla ihmisellä on paljon sellaista sanottavaa, jonka allekirjoitan.

Kahden viikon takainen kirjoitukseni sai uskomattoman vastaanoton somessa ja sain hurjasti ihanaa palautetta ihmisiltä, jotka kokivat oikeasti saaneensa siitä apua. Se olo, joka minulle tulee, kun voin auttaa, on kuin happea. Se tekee minut onnelliseksi ja kiitolliseksi elämästä. Niinpä olen vakaasti päättänyt, että tästä lähtien olen rehellinen paitsi teille, myös itselleni ja teen tämän blogin kanssa sitä, mitä rakastan. Autan parhaani mukaan, koska auttamalla muita teen juuri sitä, millaiseksi minut on tarkoitettu.

Jos vielä luet tätä, saatat ihmetellä, mihin aion blogiani tästä eteenpäin viedä. Happy beginning on alkanut kuten toivoin ja olen tähän mennessä julkaissut tekstejä, joissa sydämeni on mukana. Ehdin lyödä jarrut pohjaan, ennen kuin ‘pinnallista’ tekstiä pääsi eetteriin ja tämän linjan aion pitää jatkossakin. Aina kun uusi postaus näkee päivänvalon, lupaan sen olevan tekstiä, joka tulee täysin sydämestä. Kuten taisin jo aiemmissa postauksissani mainita, me erityisherkät nautimme syvällisistä keskusteluista. Sellaisena tämän blogin pidonkin näen, syvällisenä keskusteluna lukijoideni kanssa.

IMG_1505

Täten kerron teille, ihanat lukijani, että puhelimestani on nyt deletoitu lista, joka sisälsi kirjoitusaiheita muun muassa capsule wardrobe -haasteesta, hsp:lle parhaiten sopivista vaatemateriaaleista ja Konmari-menetelmästä. Jos olisitte olleet kiinnostuneista niistä, olen tavallaan pahoillani, mutta oikeastaan en kuitenkaan ole. On parempi, että tunnette oikean minän, ette jotain blogiminää. Niinpä voin ylpeänä kertoa, että tällä hetkellä puhelimessani ei ole listan listaa. Päässäni surraa miljoonia aiheita kaikesta, mistä voisi olla teille apua. Kirjoitan niin nopeasti kuin näppikseni sallii ilman sauhuamista, mutta yritän jaksottaa edelleen tekstit viikottaisiin julkaisuihin. Tiheämpää päivittelyä kuulumisiin löytyy Instagramin puolelta, kurkatkaa siis myös sinne.

Olen täällä, koska toivon, että voin auttaa meitä kaikkia seuraamaan sydäntämme ja löytämään omat Disney-tarinamme. Ja jos joku joskus sanoo, ettei sellaisia olekaan, hölynpölyä sanon minä. Create your own fairytale. ❤

 

– Kati

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s