About me

Read in Finnish
IMG_0438

Hi,

warm welcome to my blog! I am Kati, an entrepreneur and busy mom in her thirties, coquering life with sensitivity and helping others find their strength.

I realised a couple of years ago that I am a Highly sensitive person. After the realisation my life has done an 180 and I have learned to love and appreciate myself just as I am. Within the last year helping others, living in the moment and being present have become part of my everyday life and made it easier to handle my overanalyzing tendencies and feelings.

Happy beginning is a blog through which I unravel my life with sensitivity and channel and organize my thoughts. In addition, with this blog I hope to help you find your strength by sharing my best tips and trics for a happier, more balanced life. I hope my blog can teach you how to add a little happiness to your everyday life.

Happy beginning is here to make us all realise that sensitivity is our superpower. We are all able to live our dream life, no one stands in your way but you. If you have any feedback; questions, comments, ideas, wishes or critique about my blog, please don’t hesitate to contact me. You can also find Happy beginning in Instagram, Facebook and Pinterest. If I pass you on the street or stand next to you on the supermarket, say hi and tell me what’s on your mind.

We are here to live our lives to the fullest. It is in our hands how we want to exist in this amazing universe. I believe that every single one of us has a possibility of creating the life of our dreams.

Create your own fairytale. ❤

Minä

Hei,

tervetuloa blogiini! Olen Kati, kolmenkympin rajapyykin ylittänyt yrittäjä ja uusperheen äiti ja erityisherkkä, jonka intohimona on auttaa muita löytämään omat vahvuutensa.

Tajusin pari vuotta sitten olevani HSP, erityisherkkä. Sen jälkeen elämäni on kokenut suuren mullistuksen ja olen oppinut rakastamaan ja arvostamaan itseäni juuri sellaisena kuin olen. Viimeisen vuoden aikana muiden auttaminen, hetkessä eläminen ja läsnäolo ovat tulleet kiinteiksi osiksi arkeani ja helpottaneet ylianalysoivaa, tunteiden kuohuttamaa ajatuksenkulkuani.

Happy beginning on blogi, jonka avulla kanavoin ja käsittelen elämääni erityisherkkyyden kanssa. Ajatuksieni järjestelemisen lisäksi jaan blogissa vinkkejä tasapainoisempaan, onnellisempaan elämään, koska haluan auttaa lukijoitani löytämään omat vahvuutensa. Toivon, että blogistani on apua sinulle, joka haluat lisätä hippusen (tai rekkalavallisen) onnellisuutta arkeesi.

Uskon, että Happy beginning voi auttaa meitä kaikkia ymmärtämään, että herkkyys on voima. Meillä on avaimet omaan unelmäelämäämme, kukaan muu kuin omat asenteemme ei seiso onnemme tiellä. Jos ajatukseni ja aiheeni herättävät kysymyksiä, kommentteja, ideoita, toivomuksia tai kritiikkiä, toivon, ettet epäröi ottaa yhteyttä. Löydät minut myös Instagramista, Facebookista ja Pinterestistä. Jos tulen vastaan kadulla tai seison edessäsi kauppajonossa, nykäise hihasta niin jutellaan.

Elämä on tehty elettäväksi. On omissa käsissämme, miten toimimme yhdessä tämän upean universumin kanssa. Uskon, että meillä jokaisella on mahdollisuus luoda elämästä juuri sellaista kuin se on unelmissamme.

Create your own fairytale. ❤